top of page
Een zweethut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de hele wereld verspreid te vinden, zo ook bij de indianenstammen in Noord-Amerika. De zweethut bestaat uit wilgentakken die volgens een bepaald patroon in de vorm van een iglo (koepelvormig) zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met dekens en afdekzeil, zodat het binnen aardedonker wordt.
Deze ceremonie is een oerkrachtig zuiveringsritueel, waarvan het doel is om je geest en je lichaam te reinigen. Je wordt in staat gesteld om je te reinigen en te helen op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Een ceremonie creëert een heilige ruimte waarin processen transparanter, helderder en dieper te ervaren zijn.
De vier elementen worden op ceremoniële wijze samengebracht. Het Vuur, de Aarde, het Water en de Lucht laten ons de magie van het leven ervaren. In de zweethut is de verbinding met onszelf intiem, diep en krachtig. Ze laat ons onze essentie zien en het kan ons naar ander perspectief leiden. De zweethutceremonie brengt ons terug naar moeder aarde en symboliseert een wedergeboorte.
Het geluid van de drum, stilte, focus en bidden zijn allemaal onderdeel van de zweethut ervaring. De hitte van de roodgloeiende stenen in de duisternis, de stoom die vrijkomt wanneer het water gegoten wordt en de focus zorgen ervoor dat we in een andere werkelijkheid komen. Zo maken we makkelijk contact met onze innerlijke wijsheid en potentieel. 
De zweethut geeft ons een kans om ons weer te verbinden met de aarde en het leven. 
Locatie: 'De Oase'
Kosten: €110 incl btw 
Zweethut ceremonie, 2 x lichte maaltijd (voor en na de zweethut), drinken, verblijf/overnachting, ontbijt. 
 
Vanaf 13:00 gaat de sauna aan en daar kan je gebruik van maken voordat je weer naar huis gaat, ook kan je nog blijven voor de lunch (na de sauna). De kosten daarvoor (sauna & Lunch) zijn €12,50. 
Mail naar Ralph@thepotentialschool mocht je dat willen. 
Datum: 04-05 aug 2018 
04 mei aankomst vanaf 10:00 uur (11:00 uur start voorbereiding voor ceremonie)
05 mei einde rond 13:00 uur
 
bottom of page