top of page

05-12-2016

Ralph, JIJ bent de dragende KRACHT in deze workshop, niet alleen conceptueel, maar ook in praktische, handelende zin! Ik vind het echt bewonderenswaardig wat je hiermee
hebt neergezet. Je bent voor mij een visionair, een echte leider en KONING van de Archetypen. Geweldig hoe je uitleg geeft over en de verbinding kunt leggen/uitleggen tussen de verschillende mannelijke archetypen, waardoor het ook echt gaat leven en je (ik althans) je kunt 'vinden' in die verschillende archetypen. Daarnaast vind ik het heel mooi, hoe
je dit werk hebt verbonden met Ayahuasca en ook daarin weer je eigen weg hebt gekozen met 2 heel verschillende brouwsels qua werking...de eerste best wel heftig en veel los makend, de tweede juist heel zacht, subtiel en integrerend. Ik heb je ook, als ik af en toe even 'boven kwam' kunnen gade slaan als een echte sjamaan, mensen helpend in hun proces. En ik ben je heel dankbaar voor de inzichten die je mij en ons hebt geboden met deze mooie mannen-workshop. 

Workshop 'the inner kingdom'

21-01-15, Zoetermeer

Ik heb Ralph leren kennen als een authentiek leider en ontwikkelaar. Hij heeft voor mij een aantal processen gefaciliteerd waarin ik heb kunnen groeien èn afrekenen met een aantal blokkades (gerelateerd aan schaamte en eigen blinde vlekken). Met bewondering en dankbaarheid beveel ik Ralph van harte aan aan mannen die hun missie en visie willen blootleggen.

21-01-15, Antwerpen

Ik heb je workshop(s) als zeer fijn ervaren!  Door jouw authenticiteit als man kom je heel geloofwaardig over en weet je mannen op een bijzondere manier te inspireren, je neemt ze moeiteloos mee op sleeptouw.  Je schept telkens een kader waarin mannen zich veilig kunnen voelen en zich kwetsbaar durven op te stellen. 

Je weet ook goed in te spelen op elke situatie die zich voordoet. Jij weet gewoon hoe je het beste van mannen naar boven kan halen. Knap werk

21-01-15, Apeldoorn

Ik ken Ralph al enige jaren als lid van mannengroepen. De naam van zijn bedrijf "The Potential School past hem helemaal. In een korte tijd heeft hij ruimte gemaakt voor zijn potentieel om te groeien. En wat een potentie!
Er zijn veel kwaliteiten die hij bezit zoals; daadkracht, wijsheid, betrouwbaarheid, inzicht, openheid, krachtig, moedig, etc.
Belangrijkste eigenschap is dat hij bij zijn keuzes zijn hart niet vergeet en bereid is om te leren. Door deze "nederige" houding verheft hij zich niet boven de ander.
Hij is een geboren leider die niet voor de troepen uit loopt, maar verbind. Als je de kans hebt om met hem te werken, aarzel dan niet. Je hebt goud in huis.

Gerrit Nellissen (trainer van mannengroepen)

www.relatietherapieapeldoorn.nl

21-01-15, Den Haag

Ik ervaar Ralph als een stille kracht.Ralph beheerst de kwaliteit om bij zichzelf te blijven en uit te gaan van zijn visie.Hij is in staat een veilige omgeving te creeeren waarbinnen ik op mijn persoonlijke ontwikkeling kan richten.Ik heb bewondering en respect voor deze warme man.Aho. Laurens Ramondt

22-01-2015, Eindhoven

"Ik heb het voorrecht gehad om Ralph Nelissen van dichtbij aan het werk te zien. Je voelt al direct vertrouwen, door zijn uitstraling en open houding. Hij staat in contact met zichzelf en met zijn omgeving en vanuit oprechte interesse en integriteit bouwt hij aan sterke verbindingen met mensen. Wat een kracht! Dankzij hem voel ik me gesterkt in mijn ontwikkeling en het aangaan van nieuwe uitdagingen. "Noud van der Bas (www.now-d.com)

22-01-15,

Ik heb Ralph leren kennen als een open en stevige man, nieuwsgierig naar
zijn omgeving en naar zijn eigen ontwikkeling. 
Hij heeft daarin een mooie balans tussen aandacht voor binnen en buiten.
Hij is initiatiefvol en creatief in wat hij voorstelt om op-  en  aan te
pakken.
Hij houdt van teamwerk en is zich daarbinnen bewust van zijn eigen positie. 
Als het moet geeft hij stevige feedback, waarin hij de gezamenlijke taak en
het gewenste resultaat als focus weet te houden.

Ir. Pieter Ruigewaard
Directeur alfa bureau voor certificering here

Ralph,
Je bent een man met lef, die werkt vanuit zijn hart. Jij bent een initiator en een krijger. Je gaat voor het hoogste goed met zachte, krachtige energie en vol vuur, passie en humor op je doel af.
Ik geniet van je onbevangen enthousiasme in het mannenwerk. Daar ligt je passie. Fijn dat we elkaar in dit leven mogen ontmoeten!
Stevige broederknuffel, 
Bart Wiegers

www.landvanbart.nl

Please reload

bottom of page