top of page
''Walk the Rhythm of the earth'' 
 
Trekking voor mannen door de rauwe natuur van Tanzania met als thema:
Hart-gedragen leiderschap & het leven van je missie (Pad van de man) 

Hey man, ga je mee op avontuur?

Ik neem je mee op een avontuurlijke reis naar jouw koningschap en waar kun je hierin meer uitgedaagd worden dan in het rauwe Afrika? Om je angsten aan te kijken, uitgenodigd te worden je verlangens ruimte te geven en daarin te ontspannen, het oerverlangen naar de jacht te beleven, jezelf te ontmoeten en je te verbinden met jouw innerlijke waarheid. 

Deze reis gaat over jouw innerlijke kompas, je hart.

 

Tijdens de wandeltocht over een oud Masaï pad door de magische, wilde natuur van Tanzania word je uitgenodigd ja te zeggen tegen de roep van de wildeman en op een innerlijke reis te gaan, terug naar koningschap.

Je komt los van de beperkende overtuigingen die je hebben vastgehouden in de beperkte ruimte die je werd gegeven door je omgeving en door je cultuur. Met behulp van rituelen, meditaties, natuuroefeningen en sharings word je in contact gebracht met de unieke en liefdevolle man die je in wezen bent.

 

Door je levenskracht te verbinden met je diepste kwetsbaarheid kom je in contact met waarheid en authenticiteit.

 

Los van alle verhalen en overtuigingen over hoe jij je leven tot nu hebt opgebouwd, kan deze reis jou brengen naar de plek van jouw unieke potentieel. Dat wat jij als man vanuit passie wil leven en waar je hart ‘JA’ tegen zegt. 

Daarmee is dit een unieke reis voor mannen die meer uit hun leven willen halen.

Mannen die 'JA' zeggen tegen de roep van uit hun hart.

IMG_1802.JPG

Over mij (Ralph)

Ik ga met jou op safari door Tanzania, een land waar ik vele mooie inzichten heb gekregen over mijn man-zijn en die wil ik vanuit eerlijkheid met jou delen. Walk the Rhythm of the Earth gaat over het lopen van jouw unieke pad hier op aarde, in jouw tempo en ondersteund door alles wat er is wordt jouw richting steeds helderder..

Ik neem jou mee op 'pad van de man', een krachtige initiatietocht die diep in jou gevoeld wil worden. 

 

Initiatie betekent voor mij dat je jezelf losmaakt van oude angst beelden, sociaal wenselijk gedrag, oordelen, beperkingen en aannames over jezelf en over hoe je leven eruit hoort te zien. Hierdoor komt er voelruimte vrij waarin je kan ervaren wie je werkelijk bent, waardoor jouw hartsgedragen missie zich kan openbaren. 

 

Daarmee neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven, ga je zorgen voor jezelf en neem jij je unieke & authentieke plek in hier op aarde. Vanuit de 'IK KRACHT' kan jij je dan weer verbinden. 

Tijdens dit avontuur ben je samen met andere mannen, en die mannen zijn de perfecte spiegels waarin jij je liefdevolle grootsheid mag gaan beleven. Het gaat je veel bieden om mannen niet meer als je concurrent te zien, of je te vergelijken met een ander. Dit gaat over gezien en gehoord worden zodat we elkaar kunnen (onder)steunen.

 

Deze reis gaat over rauwe kwetsbaarheid, want het is de kracht van kwetsbaarheid dat ervoor zorgt dat je de krachtige man in jezelf kunt gaan ontmoeten.

Door naar Afrika te gaan stap je letterlijk uit al je patronen. De natuur, de mensen, de cultuur, de geuren, de ruimte, echt alles is anders. Je vertraagd en dit helpt jou om je bewust te verbinden met je gevoel/emoties en daardoor met jezelf en alles om je heen.

Je wordt zichtbaar en wat je ervoor terugkrijgt is met niks te vergelijken. Jouw inzichten en antwoorden zijn uniek, net zoals jij bent.

 

Dit avontuur heeft de potentie je leven te veranderen en daarin ga ik je gezond uitdagen, en en jij mij, want dat is ook wat ik van jou vraag. 

Samen, we doen het samen.

Ga je mee?

IMG_1587.JPG
IMG_1853.JPG

Raymond Zijdemans was met mij mee in september 2018 en verwoord zijn ervaring zo:

“Wauw! Dit avontuur was als een jongensdroom. Negen dagen geleden liepen we als bijna onbekenden voor elkaar de natuur in Afrika in. 7 dagen, 7 mannen, 7 missies, 7 verschillende paden, 7 wandeldagen. En toch liepen we hetzelfde pad. Het pad van kwetsbaarheid, groei, jezelf vinden, je eigen ‘man zijn’ ontdekken. Alleen ons en de rauwe natuur in Afrika. Zonder wifi, zonder de bullshit van thuis, zonder afleidingen. Just me and my process.
.En dit was magisch! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Wat zijn we met elkaar maar ook met onszelf diep gegaan. Iedereen heeft zijn antwoorden gevonden. Iedereen heeft de sleutel van zijn schat gevonden.
Wat een mooie spiegels waren we voor elkaar. En wat was er een vertrouwdheid onderling. It feels like brotherhood”
.

Tanzania Brothers-61.jpg
Pad van de man: 7 pijlers van persoonlijk leiderschap 
- Van terugtrekken naar 'in beweging komen'. 
- Van futloosheid naar 'levendigheid'. 
- Van rusteloosheid naar 'gerichte actie'.
- Van inhouden naar 'bewuste & heldere communicatie'.
- Van richtingloosheid naar 'jouw missie'.
- Van afwezigheid naar 'aanwezigheid'. 
- Van afgesloten zijn naar 'leven vanuit een open hart'. 

Wat pas ik toe:

- Lichaamswerk

- De natuur als spiegel

- Ademwerk 

- Sharings/delen/uiten

- Proceswerk/emoties/gevoelens 

- Meditaties

- Beweging/Dans

- Rituelen/Ceremonies 

- Dat wat er op dat moment gevraagd wordt

Reisdatum
start 13-09-2021 
eind  26-09-2021 
IMG_1813.JPG
Tanzania Brothers-21.jpg
Voor meer info en aanmelden ga je naar de website van Mindful Adventure.
Klik daarvoor op de foto hier beneden.
Tanzania Brothers-18.jpg
bottom of page